+386 (0) 599 46 7 49

brezplačna dostava že od 20€ nakupa

Nakup brez tveganja!

 

 

Če vaš smrček s hrano ne bo zadovoljen, vam

vrnemo denar!

 

Rowdies Custer

Izberite opcijo za nakup
Oranžna28,90 €DODAJ V KOŠARICO
Rjava28,90 €DODAJ V KOŠARICO
Vijolična28,90 €DODAJ V KOŠARICO

Custer je idealna igrača za srednje im majhne pse, ki ne bodo želeli izpustiti igračke iz ust. Idealena za žvečenje in tudi crkljanje. Custer boste lahko imeli vedno s seboj.

 

Rowdies™ je nagrajena nova kolekcija neuničljivih plišastih igrač za pse podjetja West Paw. Vse igrače so bile zasnovane z mislijo na različne velikosti psov. Ne glede na to, ali je vaš zvesti spremljevalec mali terier ali velik mastif – West Paw je ustvaril trpežne pasje igrače, ki prenesejo tudi zelo intenzivno igro.

 

West Paw uporablja inovativen material Zogoflex®, s pomočjo katerega nastanejo »žvečljiva območja« za pse, ki so nori na glodanje, grizenje in žvečenje. Močna plišasta tkanina HardyTex™ je ojačana z mrežasto podlogo za večjo obstojnost. Čeprav so igrače iz kolekcije Rowdies™ izredno vzdržljive, niso ustvarjene za agresivne in uničevalne pse.


Igrače Rowdies™ združujejo izjemno vzdržljivost in varnost našega materiala Zogoflex®, z močnimi žvečljivimi območji, ter ojačano tkanino HardyTex™, ki skupaj ustvarjata trpežno dlakasto plišasto igračo. Naša ljubezen je garancija™ za to!

 

Velikost:

Širina: 9,5 cm

Višina: 23 cm

 


 

ZA VSAKEGA PSA DRUGAČEN ROWDIE

 

Vsaka od teh igrač je bila zasnovana za igranje na različne načine. Iskanje najboljših načinov za vlečenje, stresanje, prerivanje, metanje le s pritiskom na gumb.


HARDYTEX

 

To je trda plišasta tkanina ojačana z mrežasto podlago za dodatno vdržljivost, ki presega vse standarde plišaste tkanina. Zasnovana, razvita in preizkušena za nešteto dolge pasje igre. 

   

   

Zogoflex®  žVEČLJIVE CONE

 

Izvoli, žveči! Naše edinstvene in inovativne Zogoflex žvečljive cone zagotavljajo vzdržljivost, označena območja pa so namenjena psom, ki radi žvečijo in grizljajo.


NEKAJ O ROWDIE-JIH

 

Vsi izdelki podjetja WestPaw so narejeni v ZDA. Vsi materiali so ekološko razgradljivi. Igrače Rowdies lahko operete v pralnem stroju.

   

Mala Luna je v dar prejela čisto novo igračko Rowdia. Tako je navdušena nad njim, da z njim celo spi. 

Mogoče bi vas zanimalo še
Rowdies Jefferson
Vaša cena:
43,90 €
Rowdies Sanders
Vaša cena:
37,95 €
Zogoflex Qwizl
Miselna igrača za priboljške
Vaša cena:
od 16,95 €
Zogoflex Air Boz
Vaša cena:
od 14,95 €