+386 (0) 599 46 7 49

brezplačna dostava že od 20€ nakupa

Nakup brez tveganja!

 

 

Če vaš smrček s hrano ne bo zadovoljen, vam

vrnemo denar!

 

QLBOX

QLBOX

Ležišče iz kartonaste škatle
Stopnja davka
22 %
Vaša cena:
2,49 €
DODAJ V KOŠARICO

Ste utrujeni od nakupovanja, da ustrežete vaši mački, potem pa ima najraje škatlo, v kateri ste nakup prejeli?
Ponudite jim, kar si resnično želijo, poleg tega pa pomagajte zavetiščem, saj bomo 1€ od vsakega nakupa darovali prav njim. QLBOX je odobren s strani mačk in zagotavlja dovolj prostora, da lahko vaša mačka iz svojega novega bivalnega prostora načrtuje svetovno prevlado.

 

To je šala, kajne?
Strinjamo se, da se misel o nakupu kartonske škatle na začetku sliši malo neumno, ampak varnost in uporabnost katerekoli mačje igrače za nas ni mačji kašelj. Vemo, da mačke obožujejo škatle in QLBOX je poceni ter zabavno darilo, ki nam je prineslo veliko ur užitka - tako človeškim kot mačjim zaposlenim. Dolgo časa smo našim mačkam nudili raznorazne igračke in jih iz ozadja opazovali, kako potem uživajo v škatli. Končno smo se odločili deliti zabavo in tudi vam ponuditi ta razburljiv nov izdelek. Vedno več podjetij išče načine za zmanjšanje stroškov pošiljanja, zato mnogi ne uporabljajo več škatel, kadar za pošiljanje zadostuje ovojnica ali zgolj plastični ovoj. Tako ideja, da bo maček dobil škatlo, ni več izvedljiva.

 

Zakaj so tako drage?
Imeti srečno mačko je neprecenljivo! Za samo 2,49 € boste na vaš dom prejeli popolnoma novo škatlo, izredno zabavno darilo za vaše mačje prijatelje (ljubitelji mačk bodo razumeli zabavo, ki bo nastala s prihodom škatle). Nenazadnje pa boste tudi dobrodelni.

 

Kaj pa, če moji mački ne bo všeč?
QLBOX lahko uporabite tudi za shranjevanje, otroško igro in še nešteto ostalih možnosti. Samo obrnite razmišljanje in uporabite malo obratne psihologije ... vaša mačka si bo škatlo prisvojila nazaj v trenutku.

 

Mogoče bi vas zanimalo še
Bedzy Luna
Velikost 55 cm
Vaša cena:
44,90 €
Bedzy Lulu
Velikost 65 x 50 cm
Vaša cena:
29,90 €
Bedzy Lux
Več velikosti
Vaša cena:
od 87,50 €
Bedzy Ox
Več velikosti
Vaša cena:
od 24,90 €