Nakup brez tveganja. Vsak artikel lastoročno skrbno izberemo, da ustreza našim visokim standardom kvalitete. V naše odločitve in kvaliteto produktov smo tako zelo prepričani, da vam ponujamo garancijo na zadovoljstvo z vračilom denarja.
Če ste hrano že odprli in uporabljali, pri tem ugotovili, da vam ne ustreza, nam neporabljeni del v originalni embalaži pošljite nazaj in vrnili vam bomo sorazmerni del za neporabljeno hrano. Ne velja za 10, 12 ali 15kg pakiranja, prav tako ne velja za mokro hrano.
Če pa ugotovite, da artikel ni po pričakovanjih, nam ga nepoškodovanega, neodprtega, brez sledov uporabe vrnite in vrnili vam bomo celotno kupnino ali zamenjali izdelek. 
Poštnina je strošek kupca in se ne vrača. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.
Garancijo lahko uveljavljate 30 dni od nakupa.
Zavedamo se kako pomembna je kvalitetna hrana za pse ali mačke. Proizvajalce skrbno izbiramo in skrbimo, da vsi dosegajo visok nivo kvalitete. Vsa naša hrana je 100% naravna, brez konzervansov, barvil, gensko spremenjenih organizmov in dosega tako visok nivo kvalitete, da ne prihaja do alergičnih reakcij.
Vsi naši izdelki dosegajo visok nivo kvalitete in nikakor NISO testirani na živalih.
Pri nakupu si lahko izberete darilo že od znesla 30€ naprej. Skupine daril so od 30€, od 50€, od 80€ in višji je znesek nakupa dražja so darila. Darilo je potrebno izbrati v košarici pri zaključku nakupa. Če darila ne izberete ga naše skladišče ne vključi v paket in do njega niste upravičeni.
 Vaš paket odpošljemo še isti dan
 Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 20 EUR.