+386 (0) 599 46 7 49

brezplačna dostava že od 20€ nakupa

Za posvojeni hrtici Illy in Joy so rekli lastniki, da se ne igrata kaj preveč. Vse dokler... dokler nista prejeli za praznike igračo Rowdie, s katero je igra še kako zabavna. Uživata tudi v novi postelji Bedzy Ox.

Črt je velik oboževalec plišastih igrač in sedaj je prišla končno tista prava, ki bo zdržala tudi njegove močne zobke.

Mala Luna je v dar prejela čisto novo igračko Rowdia. Tako je navdušena nad njim, da z njim celo spi. 

Mlada ovčarka Rina je prejela novo posteljico Bedzy Ox v vijolični barvi. Lastniki pravijo, da sploh ne želi iz nje in da jo naravnost obožuje. Sliki pa povesta vse.

Prelepa črna labradorka Teni obožuje svoje nove pasje piškote Naturina Light.

Prijazna mačja posvojenka, ki uživa v svojem novem domovanju in rada kdaj pa kdaj tudi malo ponagaja. Najraje pa je hrano Select Sterilised.

Luna je bila prav tako posvojena iz zavetišča. Raste v prijetno in nagajivo gospodično, ki vsak dan kaj novega ušpiči. Pa vendar, kdo bi lahko bil jezen na ta prijazen obražček.

Luca je bil posvojen iz zavetišča. Prijazen in predvsem mehak kužek uživa v svojem novem domu in pridno raste.

Lastniki pravijo, da je Joda prava mačja nagajivka. Z nami so delili nekaj prisrčnih slik Jode, ki se igra z miško ali pa samo pozira.

Sky je velik ovčar, ki je imel vseskozi problem z odpadanjem dlake. Lastnica zadovoljna pravi, da od kar je hrano Nutribest Losos in riž ali Adult, je z dlako vse v najboljšem redu in tudi sveti se mu in je nadvse mehak. Družbo pa mu dela prijazna pudljica, ki je prava pozerka.

Da ostane hrana sveža, pa so kupili tudi shranjevalnik za brikete.