+386 (0) 599 46 7 49

brezplačna dostava že od 20€ nakupa

                          

 

Skupaj z našimi strankami smo se uspešno uveljavili na slovenskem trgu. Vse več trgovin in končnih kupcev spoznava naše izdelke, jih uporablja in uvršča v svojo ponudbo. Naše poslanstvo še vedno ostaja kvaliteta in novosti. Skupaj s strankami se trudimo ponudbo stalno širiti, še vedno pa skrbimo, da ostaja na visokem nivoju za sprejemljivo ceno. V zadnjem letu smo ponudbo razširili na tri proizvajalce hrane, Naturina, Picart in Escapure. Dodali smo pripomočke za pse in mačke nemškega proizvajalca Maelson. Igrače za pse Zogoflex od West Paw Design še vedno ostajajo v naši ponudbi in so se razširile na Zogoflex Air linijo. Izdelke stalno testiramo in skrbimo, da kvaliteta ostaja na visokem nivoju. 

 

V ponudbi zdaj najdete tako veterinarsko prehrano, mediteransko prehrano in tudi hrano brez žitaric. Popolna izbira na enem mestu.

 

Kvaliteta pa ni pomembna samo pri hrani, ampak tudi pri igračah, ker je to ena izmed stvari, ki jo naša žival jemlje v usta in lahko se zgodi, da kakšen košček tudi zaužije. Naša izbira za Zogoflex od West Paw Design se je izkazala za odlično, ker so njihove igračke izredno trpežne, netoksične (so BPA proste in brez tfalatov), razgradljive, plavajoče in nenazadnje, imajo garancijo (uničeno igračko vam enkrat brezplačno zamenjamo).

 

Pri izbiri imena smo imeli v mislih predvsem živali, ki so nam enostavno "kul" (QL) in je bila logična poteza, da našo stran in blagovno znamko poimenujemo qlzoo (/kuːl/, /zuː/).

 

Tudi logotip je sestavljen premišljeno in v skladu z našim razmišljanjem. Obe črki O sta povezani v znak za neskončno, kar se zopet navezuje na našo neskončno ljubezen do živali. Tačka pa je dodana kot znak za blagovno znamko in jo v povezavi z znakom lahko prevedemo - neskončna ljubezen do živali.